Nieuw boek is uit!!

Nieuw boek is uit!!

Onlangs publiceerde ik mijn nieuwe boek over lesgeven in de vechtsporten! Dit hardcover en full color handboek voor de kickbokstrainer is het resultaat van het ontmoeten en opleiden van honderden kickboks- en MMA-leraren. Het behandelt de belangrijkste onderwerpen als het gaat om training en lesgeven in vechtsporten. Het boek is geschreven voor trainers en leraren die kickboksers spiritueel, moreel, emotioneel sociaal, mentaal en fysiek sterker willen maken. Daarvoor is verantwoord, efficiënt en uitdagend kickboks-onderwijs nodig. Dit omvangrijke boek behandelt derhalve kennis van (ped)agogiek, psychologie, didactiek, methodiek, motorisch leren, trainingsleer, juridische en medische zaken. Met intervieuws met topexperts als Henk Kraaijenhof, Michel van Halderen, Danny de Vries, John Kenbeek, Ray Staring, Jan Bloem en vele anderen!

Please follow and like us:
ErikHein

Reacties zijn gesloten.