Mijn interview met Jason Tyson Wilnis!

Mijn interview met Jason Tyson Wilnis!

Ik was bang dat hij minder dan 3 woorden zou zeggen in mijn interview voor Ring sport Magazine. Maar niets was minder waar: als hij gaat praten over familie, zijn team en zijn passie kickboksen komt er een prachtig verhaal.

Ik beken dat ik stil werd toen hij vertelde over zijn laatste momenten met zijn vader en over de band met zijn broer en zijn team. Oude waarden en erecode bestaan nog! Deze bescheiden en harde vechter zegt meer in minder woorden dan anderen in urenlang interview.

Op 20 januari verdedigd hij voor de eerste keer zijn titel in L.A. USA.

Quotes:
” ik hoop een goed leven te kunnen leiden door de sport en mijn order iets moois kunnen terugbrengen”

” naast en meer nog dan het geld wil ik aan het eind van mijn carrière terugkijken en trots op mezelf zijn”

” het (leven van een vechter) is een hel maar je moet door die hel heen en wat moois laten zien”

In de komende Ringsports kun je kunt lezen:

  • Hoe je net zo hard als Jason kunt leren stoten en trappen
  • Hoe je moet trainen voor een top kickboks conditie
  • Waarom stootzaktraining zo essentieel is
  • Of hardlopen belangrijk is voor een vechter
  • Wat voor soort krachttraining hij doet
  • Welke herstel maatregelen hij gebruikt
  • Hoe je hard kunt sparren en toch niet geblesseerd raakt
  • Wat zijn advies is aan beginnende wedstrijdvechters
  • Waarom hij trouw blijft aan zijn coach

 

Please follow and like us:
ErikHein