Van Mindset naar Soulset

Van Mindset naar Soulset

Van Mindset naar Soulset!

Mindset is all over the place, het toverwoord voor alle successen. Maar we zijn de SOULSET onderweg vergeten. Als je maar de juiste Mindset hebt dan kun je alles bereiken. En zo lopen er velen rond die alles bereikt en overwonnen hebben maar toch leeg van binnen zijn. Die 80 uur per week werken, goed geld verdienen en toch niet in verbinding staan met wat ze werkelijk zouden willen. Mindset alleen is niet genoeg., SOULSET is net zo belangrijk, en ik denk zelfs belangrijker.

SOULSET is de verbinding met wie je werkelijk bent en wat je werkelijk wilt: Intuitie, Gut feeling. Dat wat je allang diep van binnen weet. De Mindset bevindt zich in het hoofd, de Soulset in het hart en in het lichaam. De Mindset zit vol met geconditioneerde (gedachten) patronen over wie je DENKT dat je bent, wie je DENKT dat je moet zijn in de ogen van anderen en de maatschappij. De Soulset WEET en VOELT wat waar en echt is en wat je werkelijk wilt. Het is die GUT feeling:
– Guidance from within
– U know the answer
– Trust your intuition

Please follow and like us:
ErikHein